![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesć,
Sprawa jest następują - otóż, potrzebuję wykonac tzw autoresponder i mam problem logiczny, bo nie wiem jak ugryźć ten problem. Mam stronę WWW i na niej formularz do zapisu w formie: "Wpisz imię oraz adres email, a zostaneisz zapisany" - i ludzie, któzy zatwierdzą formularz zapisują się na kurs przeze mnie prowadzony. Wszystko trzymam w bazie danych i z tym problemu nie mam. probem jest w tym, że chcę wysyłac co tydzień nowa lekcję do każdego zapisanego. W tym momencie moge słać mailingi masowe, ale ja chcę robić coś takiego, że ktoś zapisze się 1 stycznia i 7 stycznia otrzymuje drugą lekcję, a ktoś zapsize się 2 stycznia, to ósmego stycznia otrzyma drugą lekcję. Chcę by to działo się schematycznie: Zapis ze strony WWW + pierwsza lekcja na email 7 dnia od zapisania - 2 leckja na email 14 dnia od zapisania - 3 lekcja na email 21 dnia od zapisania - 4 leckja na email itd. Chciałbym, by to ile dni ma iśc przesyłka po przesyłce było niezależne od tego kiedy się kto zarejestrował. Coś takiego jak implebot.pl (działanie). Może coś pomożecie ? Pozdro, Maniek Ten post edytował Maniek159 16.05.2010, 23:13:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 04:24 |