![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czeeeee,
nie wiem dokladnie jak nazwac ten temat, ale postaram sie wyjasnic jak najdokladniej. Chodzi mi o to, że buduje strone oparta o php. Mam zmienną która odpowiada za podstronę, która się ładuje. Czyli wygląda to np tak jak jestem na podstronie KONTAKT: www.mojastrona.pl/info/?co=kontakt Z tego co sie dowiedziałem strony w php sa gorzej indexowane od tych w htmlu. Czy mozna to obejsc stosujac w php rozwiazanie, ktore wyglala tak: www.mojastrona.pl/info/kontakt czyli kontakt to "jak gdyby" osobny katalog. No i co najwazniejsze - jak cos takiego zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj artukuł scannera: http://php.pl/index.php/phppl/artyku_y/pom.../przyjazne_urle
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. uzywaj tablic superglobalnych _GET, _POST, _COOKIE w tym wypadku $_GET['co']
1. rozwiązanie $_SERVER['PATH_INFO'] 2. rozwiązanie mod_rewrite -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:12 |