![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Przy wejsciu na strone moja_strona.php generuje tablice dwuwymiarowa i przy wejsiu na strone np. moja_strona.php?id=2 chce miec do niej dostęp jak przekazać owa tablicę między stronami? Cookiesy? post get? co o tym sądzicie nie pogardze jakimś małym przykładem -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może sesje?
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a wiecie jak ominąć błąd "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by ...." wiem, że on sie bierze od tego, że cos jest wypisywane przed wywołaniem sesji.
Ten post edytował user123 13.01.2008, 13:00:40 -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wiecie jak ominąć błąd "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by ...." wiem, że on sie bierze od tego, że cos jest wypisywane przed wywołaniem sesji. Nie wysyłać nic do przeglądarki przed zainicjowaniem sesji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj na samym początku dokumentu, przed wysłaniem jakich kolwiek danych.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NA samej górze strony daj to
|
|
|
![]()
|
|
Ok dzięki chyba działa:) i jeszcze jedno pytanko
Czy można tak zrobić? $_SESSION['tablica'] = $tab (gdzie tab to tablica dwuwymiarowa) jak się potem odwołać do sesji do elementu np. tab[i][j] ? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno być -10 do lenistwa. Wpisz kod i sprawdź czy się da czy nie.
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz w google PHP sesja tam na pewno będzie wszytko wyjaśnione...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 07:38 |