![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć jakie standardowo jest hasło i login w phpmyadmin gdyż niemoge się dostał na własnym serwerze do phpmyadmina. Prosze o szybką odpowiedz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
phpmyadmin nie ma haseł. Haśła sa pobierane z tabel MySQL. a tu domyślnie podstawoiwym loginem po instalacji jest "root" bez hasła.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Welcome to phpMyAdmin 2.2.3"
I ciągle tylko to widzę. Wpisuję root i nic. Zapisuje jakieś ciacho ale strona nadal ta sama. Wcześniej nie wiedziałem, co tam wpisywać i wpisywałem co popadło. Przed chwilą znalazłem ten post i już wiem, że trzeba wpisać root bez hasła. I fajnie by było, gdyby to działało. Usuwałem już ciastka i po usunięciu ich dalej jest to samo... To jest serwer na Debianie. Wcześniej wcześniej prosty licznik mi nie działał, ale coś pogrzebałem w plikach konfiguracyjnych i działa... licznik, ale myadmin nie. Może coś jeszcze trzeba przestawić? Ciacha zapisuje... Ma ktoś jakiś pomysł? Za zainteresowanie i wszelkie porady z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie zadziałał login user, bez hasła
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a instalowałeś mysql'a??
w jaki sposob instalowałeś php, mysql, apache?? Ten post edytował artur_dziocha 12.03.2009, 22:02:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:54 |