![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje prostego skryptu, a dokładnie który będzie zliczał kliknięcia w link wszystkie które znalazłem na google mają jeszcze inne funkcje które mi są nie potrzebne. Skrypt mógł by opierać się na jakimś pliki .txt Pozdrawiam Prosiłbym żeby ktoś podrzucił coś Ten post edytował Piotrwusek 18.06.2007, 19:09:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2007 Skąd: Stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotownizny nie prowadzimy. Ale mam dobry humor, poza tym nudzi mi się, więc Ci napiszę:)
Powinno działać, chociaż nie sprawdzałem, pisane "od ręki". -------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
http://trelemorele.cba.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli już mówimy o naprawdę prostym liczniku to może Ci się taki kodzik przyda, ( napisany pod php5 oczywiście )
Nazwę pliku możesz generować automatycznie, może być taka sama jak link, albo zhashowana. To nie zmienia faktu, że zanim zadałeś ten temat powinieneś poszukać dokładnie forum, pytań o licznik jest tutaj mnóstwo ![]() Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.05.2025 - 07:31 |