![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
podczas logowania ustawiam sesje do ktorej wrzucam date i czas logowania a pozniej robie cos takiego ::: i jak odswierze strone to sesja czas_log znika i o co kaman?? -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie jest session_start()?
To jest cały kod, czy tylko fragment? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie jest session_start()? nie obrazaj mnie no pewnie ze to tylko kawalek kodu -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie obrazaj mnie no pewnie ze to tylko kawalek kodu Na tym forum widziałem już różne rzeczy w wykonaniu różnych osób.Lepiej zapytać od razu niż miałoby wyjść później. W powyższym kodzie nie ma raczej możliwości na zgubienie tych danych sesji. Ale jeśli to tylko fragment to może dane te wylatują gdzieś indziej? Wyeliminowałeś taką możliwość? |
|
|
![]()
|
|
Kod Ale jeśli to tylko fragment to może dane te wylatują gdzieś indziej? Wyeliminowałeś taką możliwość? tak sprawdzilem wszystko i problem tkwi w tym kawalku kodu -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Bo zastanawia mnie czy problem nadal będzie jeśli dasz:
mnie tez to zaczelno zastanawiac jak to napisales ale wydawalo mi sie ze nazwa zmiennej nie ma zanczenie a tu prosze jaka niespodzianka zmienilem nazwe zmiennej i dziala bez zarzutow ----mozna zamknac---- -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
mnie tez to zaczelno zastanawiac jak to napisales ale wydawalo mi sie ze nazwa zmiennej nie ma zanczenie a tu prosze jaka niespodzianka zmienilem nazwe zmiennej i dziala bez zarzutow No widzisz tylko że to nie jest naprawienie błędu.To jest jego ominięcie. Bo tak nie powinno się dziać. Jak uruchamiasz tą sesję i jak zapisujesz dane do sesji? ----mozna zamknac---- Staraj się nie pisać tak nigdy.To jest forum publiczne a każdy wątek służy wszystkim, nie tylko osobie zakładającej. Pomyśl co by ybło gdyby każdy rozwiązany problem był zamknięty? Wszyscy zakładaliby swoje wątki a każdy chciałby wyłączności na swój wątek. Wątek ma pomóc wszystkim. Nie tylko Tobie. |
|
|
![]()
|
|
Jak uruchamiasz tą sesję i jak zapisujesz dane do sesji? Staraj się nie pisać tak nigdy. dobra zapamietam to na przyszlosc Kod Jak uruchamiasz tą sesję i jak zapisujesz dane do sesji? sesje ustawiam
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:00 |