![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam nastep[ujaca sytuacje: Mam na serwerze plik tekstowy. Jak zaloguje sie na serwer i podejrze go to wyglada tak: Kod Średnia wartość 20 Wszystko ladnie pieknie. No i chcialem zrobic zeby automatycznie zapisywal mi ten plik na dysku.
Plik sie zapisuje jak nalezy ale gdy go wyedytuje to zamiast poskich znakow mam krzaczory a zamiast enterow kwadraciki:( Kod ¦rednia warto¦ć 20 A jak sciagne ten plik przez ftp to jeszcze inne krzaki wyskakuja:( co tu poczac? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sluchaj strzelam, może trafie
![]()
Ten post edytował Lombi 19.09.2007, 11:58:59 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sluchaj strzelam, może trafie ![]() nietrafiony ![]() poprawnie to musisz zmienić Content-type na text/plain
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki Cezar78, dziala jak trzeba. no ale mam jeszcze jedno pytanie co do odswierzania tego pliku bo pojawil sie taki problem ze mimo iz plik zmienil swoja zawartosc to pobierany jest caly czas stary. Inne pliki po zmianie odswierza dobrze tego nie. Dlaczego?
Chyba znalazlem. Dodalem w
must-revalidate i jak narazie dziala
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:02 |