![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--marta-- |
![]()
|
Goście ![]() |
szukam i szukam i albo szukac nie umiem i nie wiem jak znaleźć czego mi trzeba, albo coś takiego jest niemożliwe ;D
otóż, mam stronę z tabelą z danymi wyciąganimi z bazy w zależności od daty przekazanej w adresie url. chciałabym, żeby tą stronę dało się zapisać do pliku pdf na dysku użytkownika. jednym słowem - bieżący widok strony zapisać jako pdf. jak to zrobić? czytałam o fpdf, ale nie mam pojęcia jak w tym przekazać bieżącą stronę do generowania. więc proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym odnowić temat ! Bardzo prosze opodpowiedz jak zapisać całą stronke html w pdfie?
z góry dzieki za pomoc ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
adiscan
Jeżeli chodzi o generowanie pdf-ów w locie polecam TCPDF wspiera utf-8 i html jest o wiele lepiej zapisywany. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś się może orientuje czy obraz wygenerowany na stronie da się zapisać w .PDF'ie w rozdzielczośi 300dpi
![]() Pozdrawiam Ten post edytował Blackartus 20.03.2009, 16:37:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 13:41 |