![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hejka!
mam 2 drobne pytania, zaczne od pierwszego: 1.w jaki sposob (prosty..) mozna wywolac funkcje php na 'klikniecie' na przycisk? przedstawie ponizej troche prostego kodu:
teraz bym chciala aby gdy uzytkownik kilknie przycisk 'dodaj' , wywolala sie odpowiednia fkcja napisana przeze mnie w php. probowalam to rozwiazac w taki sposob:
w zaden sposob mi to jednak nie dziala.. czy ktos z Was moze wie jak z tym sobie poradzic? druga sprawa, pewnie dosc trywialna ale wkurzajaca.. strona ta przy wyswietleniu pokazuje prosty formularz do wprowadzania danych, wyglada to mniej wiecej tak:
wracajac do pierwszej sytuacji gdy uzytkownik klika na przycisk 'dodaj_wiecej' (tam gdzie ma sie ta moja nieszczesna funkcja uruchamiac) chcialabym by nie pokazywal sie ten pierwotny formularz.. bo gdy uzytkownik kliknie na dodaj_wiecej ma sie pokazac (napisany w moja_funkcja) inny formularz... a pierwotnego ma nie byc.. czyli mniej wiecej cos takiego:
tzn to ma sie dziac na jednej stronie 'test.php', nie chce tworzyc zadnych linkow dodatkowych. mam nadz ze w miare jasno opisalam o co mi chodzi.. z gory dzieki za sugestie:) pzdr! Ten post edytował misty 2.04.2007, 22:32:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:43 |