![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich
Mam do Was takie pytanie Na swojej pierwszej stronce www zrobiłem coś co ma przypominać wyszukiwarkę. I mam z nią taki problem.
Powyższy kod wyświetla mi wyniki wyszukiwania, jednak jak mogę wyświetlić ten plik w jednej ramce z szablonu?. Pozdrawiam Nero |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem co mam rozumiec przez "jedna ramke w szablonie"
ale mozesz cale wyniki wsadzic w jedna zmienna, ktora pozniej sobie wyswietlisz gdzie tylko chcesz
efektem tego bedziesz mial wszystko pod zmienna $mysalsa -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za pomoc
Kiepsko wyjaśniłem o co chodzi z tą ramką. ![]() Zbudowałem sobie szablom strony, był bardzo prostu tabele podzieliłem na 3 kolumny. Dwie boczne są wąskie i przeznaczone na jakieś reklamy, menu itp. Środkowa kolumna była najszersza, w niej otwieram wszystkie podstrony. W kolumnie tej umieściłem ramke (<frame>) i nazwałem ją "ramka_glowna". dzięki temu mogłem wszystkie linki otwierać właśnie w niej: np: <a href=strona.php target="ramka_glowna"</a> ale nie wiedziałem jak otworzyć właśnie w niej taki dokument jaki zamieściiłem wyżej. Nie ma tam czegoś takiego jak "target". Czy można jakoś wyświetlić wynik z tego skryptu właśnie w "ramka_glowna"? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:59 |