![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy istnieje jakaś funkcja lub klasa, która umożliwia wyciągnięcie z kodu HTML danej strony, kody odpowiedzialnego za wyświetlanie flasha. Mam tu na myśli <object> oraz <embed> Może ktoś mógłby taką funkcję napisać. Pozdrawiam EDIT. Nie chodzi mi o funkcję preg_match() ale o jakąs stworzoną, która to ułatwia. Np pobierz($link) wpisuje link i funkcja zwraca mi wszystkie kody odpowiedzialne za wyswietlanie flasha Ten post edytował jarmiar 12.02.2008, 10:19:18 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego, tematy które zakładasz (natknąłem się już na kilka) to po prostu katastrofa.
Do niczego Ci się nie chce dojśc samemu, nic sam nie możesz przeczytać i ciągle liczysz że ktoś napisze wszystko za Ciebie. Z preg_match() już Ci pomagali, a jak dalej nie umiesz, to weź sobie zrób na stringach, tylko zrób coś w końcu sam ![]() Przepraszam pozostałych za offtop, ale mnie irytuje takie podejście ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi mi o funkcję preg_match() Nie ma nic gotowego. Wszystko gotowe będzie zrobione za pomocą wyrażeń regularnych a o to już pytałeś, kontynuuj lub kombinuj sam.ale o jakąs stworzoną, która to ułatwia. Nie mam zamiaru patrzeć jak banda leni robi z forum śmietnik. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:09 |