![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem że chciałbym w ten skrypt wstawić tablicę:
wstawienie na sztywno wygląda tak:
ja bym chciał aby tą Tabice wykorzystać
Jakoś to tak wykorzystać no kompletnie nie mam pojęcia jak to połączyć
Proszę o wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nio nie bardzo wiem jak to zastosować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if(!in_array($node,array(".","..","thumbnail"))) {...}
a jak masz gotową tablicę to wstaw ją sobie zamiast array(), a na przyszłość manual php rozwieje Twoje wątpiwości jak nie wiesz jak wykorzystać funkcję www.php.net |
|
|
![]()
|
|
oj to chyba nie będzie tak bo:
- ja nie chcę wstawiać wszystkich wartości z tablicy a jedynie te które są w
Czyli ma to mniej więcej wyglądać tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda, że się nie wysilasz nawet na przeczytanie manuala |
|
|
![]()
|
|
Czytam manuala i bardzo często, forum dla mnie to miejsce gdzie piszę rzeczy których już kompletnie nie wiem jak rozwiązać. W tym przypadku nie potrafię zarysować sobie w głowie struktury jak to ma wyglądać.
To co mi podesłałeś działa doskonale dziękuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |