![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kod:
i teraz mam problem bo baza jest ok itd. ale zamiast wyswietlic sie: +soprt piłka nożna kosz <hr> +kasa Euro PLN <hr> to wyswietla tylko +soprt <hr> +kasa <hr> a nie wyswietla podkategorii P.S próbowalem dac to w petlach while($pole=mysql_fetch_array($wykonaj)){ zamiast while(1==1) Ten post edytował macza 22.10.2006, 11:05:34 -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A napewno dałeś dobrze te limity?
Pierwszy argument określa przesunięcie a drugi ilośc rekordów. Przy tej konstrukcji powinieneś moim zdaniem dać limit $ilosc,1 Ponieważ kiedy nie widzi nazwy wykonuje break czyli wychodzi z while Pozatym nie $pole[nazwa] tylko $pole['nazwa'] -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok juz dziala poprostu zamiast $wykonaj powinno być $wykonaj1
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie, jak są dwa zapytania to wydaje mi się że powinny być dwie różne zmienne tych zapytań, a nie takie same.
Chodzi mi o to, że ja w książce do php mam nawet jakiś przykładowy skrypt na MySQL i kilka (około 4 SELECT I INSERT) zapytań, i każde ma tą samą zmienną "$query". Nie rozumiem tego za bardzo niestety, że każde zapytanie, które jest inne od poprzedniego ma tą samą zmienną, ale czasem takie coś jednak działa, a czasem nie. :| -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:42 |