![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam :
![]() ![]()
Za hiny nie wyswietla mi nic natomiast jak ten kawałeg wlepie do pliku o rozszezeniu php wszystko smiga OK Moze kto wie jak to zrobic aby wyswietlało mi takze w pliku tpl Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm ... zależy jaki masz silnik templatków ...
jeżeli nie jesteś wymagający to użyj tego: http://www.planet-source-code.com/vb/scrip...33&lngWId=8 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiele mi ten link dał ten kawałek kodu musze wlepic do skryptu phpbb2 z skinami w pliku z rozszezeniem tpl
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
acha ...
![]() Cytat Za hiny nie wyswietla mi nic natomiast jak ten kawałeg wlepie do pliku o rozszezeniu php wszystko smiga OK pliki tpl nie są wykonywane ... po za tym phpbb wczytuje templatke jako tekst i go nie wyświetla poszukaj na forach phpbb2... może gdzieś umieścili jakąś modyfikacje chyba że wolisz to sam zrobić to się pobaw w templates ... nie wiem jak tam to wygląda ale być może ci się uda zamiast echo będziesz musiał po prostu dać eval żeby ci się kod wykonał a nie tylko wyświetlił ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 7 Dołączył: 30.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chcesz w tpl umieścić PHP, a potem kod wykonać, to parsując szablon wykonaj w eval kod zawarty pomiędzy <?php a ?>
|
|
|
![]()
|
|
A jak by miał ten kod wyglądac bo nie za wiele wiem z php
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:07 |