![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a href="/dj+ivy+o-party+pirate-mp3-334554.html"> <font class="toplinks"> DJ Ivy O - Party Pirate </font> i mam np takich 10 na stronie linkow i potrzebuje wyciagac z tego link, ale nie chce to dzialac... moze dlatego ze sa tabulatory i te entery ? prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub jeśli nie wiesz czy link będzie w apostrofach, czy w cudzysłowiu, czy też w ogóle niczym nie będzie ograniczony, to:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie rzeczy to i ja wiem.... ale co jak na stronie sa tez inne linki ? ....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale co jak na stronie sa tez inne linki ? A co, to ja mam wiedzieć jakie linki cie interesują, a jakie nie? Możesz przeczesać jakąś pętlą tą tablicę, i odrzucić linki które cie nie interesują. Albo znajdź na stronie jakieś charakterystyczne elementy, znajdujący się bezpośrednio przed i bezpośrednio za tymi linkami, odszukaj ich pozycję przez strpos" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i strrpos" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i obetnij kod strony do interesującej cie części, np: Strona: Kod php:
|
|
|
![]()
|
|
ok poradzilem sobie, wyeliminowalem inne linki bo np niektore mialy w href czes Site/aa albo Site/aaa.php a reszte latwo juz bylo bo nie mialy dopisku mp3 wiec poszlo latwo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
dzieki za pomoc, pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:01 |