![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zapewne wielu z Was miało już podobny problem.Z zapytania do bazy zdarza mi się otrzymać dwa takie same treściowo wyniki.Problem polega na tym, że tak być nie może, gdyż wyniki są następnie exportowane do menu rozwijanego (pull down menu) i bardzo źle to wygląda, gdy po kolei mamy np "rodzaj1" (np 5 razy). Nie mam możliwości ograniczenia tego w samym zapytaniu więc chciałbym to zrobić poprzez funkcje php.
tep_db_fetch_array to to samo co mysql_fetch_array. Próbowałem z funkcją array_search, ale nie wyszło. Czy ktoś miał już taki problem i go rozwiązał? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tego mi brakowało. Dzieki ludzie.wielkie dzieki
![]() Nie zakładam nowego wątku. zapytam tutaj: Czy da się pobrać z bazy danych np wszystkie produkty na literę "A" ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolumna LIKE 'A%'
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:55 |