![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Temat przewijał się w koło ale dalej nie mogę sobie poradzić z tym otóż mam w tabeli dane w jednym ciągu chcę je zamienić i wyśiwetlić każdy w linku. Przykład: Dane w bazie: forum php portal internet I chę zamienić je na: <a href="forum">forum</a> <a href="php">php</a> <a href="portal">portal</a> <a href="internet">internet<a> Oto mój kod który nie działa prawidłowo:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też nie działa a tak przy okazji ten kod jest taki sam
błąd polega na wyświetlaniu się wszystkich danych z tablicy jako jednego linku czyli: <a href="forum php portal internet">forum php portal internet</a> a powinno każde osobno. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
mój błąd polegał na tym ,że zamiast " " wstawiałem znak spacji ( )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:17 |