![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czytałem troche o już o tym jak zrobić statystyki, mam już mniej więcej włąsną koncepcję. Jednak chciałbym dowiedzieć się jak można zrobić coś takiego jak robi stat4u, ale w php? Chodzi o to, że dają oni banerek w JavieScript i on wszystko zapisuje. Jak zrobić coś takiego w zwykłych plikach html?? Na początku przecież trzeba użyć funkcji ob start I jak takie coś zrobić w zwykłym pliku html?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Plik html:
Plik zlicz.php:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, że to nie będzie mi sprawdzać sesji.... Ten kod to tylko licznik odwiedzin... A ja chce zrobić pełne statystyki...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to w pliku zlicz.php ustawiaj sobie sesje, pobieraj wartosci przegladarki... tak jak by to byl plik lokalny... nie widze problemu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 19:40 |