![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czytałem troche o już o tym jak zrobić statystyki, mam już mniej więcej włąsną koncepcję. Jednak chciałbym dowiedzieć się jak można zrobić coś takiego jak robi stat4u, ale w php? Chodzi o to, że dają oni banerek w JavieScript i on wszystko zapisuje. Jak zrobić coś takiego w zwykłych plikach html?? Na początku przecież trzeba użyć funkcji ob start I jak takie coś zrobić w zwykłym pliku html?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Plik html:
Plik zlicz.php:
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, że to nie będzie mi sprawdzać sesji.... Ten kod to tylko licznik odwiedzin... A ja chce zrobić pełne statystyki...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to w pliku zlicz.php ustawiaj sobie sesje, pobieraj wartosci przegladarki... tak jak by to byl plik lokalny... nie widze problemu
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:36 |