![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje zrobić stronicowane linków
znalazłem taki skrypt lecz nie wiem dlaczego wywala błąd w 14 wierszu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A podzielisz się z Nami tym błędem czy będziemy zgadywali ?
W zapytaniu brakuje limitu. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łap mój kod którego uzywam.
![]()
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj zamiast mysql_fetch_assoc użyć mysql_fetch_array
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj zamiast mysql_fetch_assoc użyć mysql_fetch_array Może spróbuj użyć głowy i wejść na manual, aby zobaczyć czym się różnią ? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
Umieściłem stronicowanie na stronie wyświetlenie pierwszej podstrony jest ok lecz jeśli klikam w kolejne podstrony to wyświetla się to samo co na pierwszej dodam że strona jest w smarty w pliku htaccess wstawiłem RewriteRule ^_wiecej/$ index.php?dzial=wiecej [L] RewriteRule ^_wiecej/([0-9]+)/$ index.php?dzial=wiecej&strona=$3 [L] Jaki jest powód powtarzania się wyników Działanie można zobaczyć na wejdz
prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu Ten post edytował jagwie 7.02.2010, 14:19:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:40 |