![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam mały problem z dodaniem do bazy danch nie wiem gdzie jest błąd w każdym bądź razie dane z formularza są przekazywane globalnie i przez funkcję zmieniającą wpis w bazie sa odczytane prawidłowo, nie chce nationas się wykonać wpis do bazy i nie wiem czemu
plik admin/option.adm.php
fragment pliku admin.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat problem, pilne No chyba zartujesz. Zamykam i czekam na PW na propozycje poprawnego tytulu. // Tytul poprawiony -- otwieram |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tym jest tak samo znalazłem jeden bład sam nie domknąłem jedego " a teraz wyświetla się komunikat
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
"describe" to slowo zastrzezone w mysql:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/reserved-words.html albo wiec zmien kolumne na inna , albo nazwe kolumny weź w ` `describe` |
|
|
![]()
|
|
wielkie dzięki zadziałało skórę mi uratowaliście
przepraszam za ten wybryk z duplikowaniem tematów ale naprawdę mi się spieszyło mam znowu problem z zapisem do bazy danych
funkcja ta powinna zamieniać pozycjami dwa wpisy ale niestyety tego nie robi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jak na moj gust powinno byc tak:
ale mam corke na kolanach i ciutke mi przeszkadza w skupieniu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:12 |