![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Problem jest następujący , mam tablicę :
tutaj działa. A jeżeli powyższą tablice przekazuje do pliku show.tpl
i wyświetlam :
nic sie nie dzieje, ..... pomocy . Ten post edytował Kethrax 27.06.2007, 16:12:02 -------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed chwilą usunąłem Twój wątek dokładnie na ten sam temat a napisałeś w PW, że problem rozwiązałeś. Zdecyduj się.
Po pierwsze zamiast
Po drugie ja nigdy nie stosowałem tam {} a tylko () .. ale nie wiem, może to też jest poprawnie, więc nie wskazuje tego jako błąd -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ok, działa
dzięki wielkie a te {} to mój błąd, oczywiście powinno być () ![]() pozdrawiam -------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj sie przestawic na cos takiego:
I zagladaj czasem tutaj Ten post edytował NoiseMc 27.06.2007, 16:18:08 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:42 |