![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy da się tak zrobić - na pewno się da, tylko nie wiem jak - żeby zmieniać tekst ma stronie przez wysłanie mejla zawierającego nową treść? Żeby działo się to automatycznie? Np. Księgowa wysyła treść nowego rozporządzenia na adres mailowy. Jakiś php odczytuje mejla i nadpisuje treść pliku, który w htmlu został includowany w jakimś divie, a sam div jest ostylowany w CSSie.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
da się, odpowiedź napisałeś w pytaniu a co do gotowca to raczej nikt ci nie napisze, zadaj bardziej konkretne pytanie
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh... nie chcę gotowca, wolałbym raczej jakiś kierunkowskaz, poradę jak to ugryźć.
W sumie jak to przemyślałem i przegadałem z kilkoma uczonymi w kodzie ode mnie, doszedłem do wniosku, że jest to rozwiązanie przede wszystkim niebezpieczne i lepiej przysiąść i napisać zwykły prosty CMS i nieco przeszkolić Klienta. Ale jakby ktoś miał pomysł na rozwiązanie tego problemu, to warto by było go poznać :_) Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat heh... nie chcę gotowca, wolałbym raczej jakiś kierunkowskaz, poradę jak to ugryźć. imap_open" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual plus pozostałe funkcje z tej grupy. CRONem odpalasz co np. 5 minut skrypt, który sprawdza pocztę, jeśli nowa wiadomość - wrzuca nowy artykuł. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:48 |