![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
---dodane--- I mam problem taki, że gdy wybiorę sortowanie po 1 newsie na stronie to gdy przejde np do 3 znow wyswietla mi po 5( bo tak jest ustawione domyslnie) jak mam zrobic zeby pamietal mi ze ma sortowac po 1 newsie albo gdyby tych newsow bylo 50 zeby to dzialalo przy sortowaniu po 10 na stronie(bo mam opcje ze sortuje 1 5 10 i 25)mam nadzieje ze teraz jest wszystko wporzadku i moj temat nie zostanie zablokowany |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
Co to ma być? Myślisz że jak walniesz w temacie problem ze stronicowaniem to już? Każdy się rzuci na kod i będzie go testował i sprawdzał jak Tobie nawet się słowa tekstu napisać nie chciało? Poproszę na PW uzupełnioną treść wątku, to otworzę. P.S. Jak ja nie lubię takich ignorantów ... --- Po uzupełnieniu wątku, otwieram. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz mam nowy problem. Dowiedziałem się że trzeba to zrobic stosując zmienne get, że do linku trzeba dodac zmienna get.Tzn ja tak to zrozumialem i moj skrypt wyglada teraz tak:
I chodzi o to ze to i tak nie dziala prosilbym o pomoc. bo nadal zapomina mi o tym w jaki sposob ma wyswietlac newsy czy po 1 na stronce caly czas czy w inny sposob.Podzieli dobrze a gdy zrobie przejscie wraca do domyslnych czyli do tego ze sortuje po 5.Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:22 |