![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam prblem z curl
dostaje taki komunikat Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in ..... problem ten się pojawił, gdy zmieniłem serwer z home.pl na twojhost.pl ustawiłem sobie w pliku htaccess zeby był wyłączony safe mode, a problem nadal występuję co moze byc tego powodem i co mam zrobic aby działało. Ten post edytował erix 14.07.2009, 15:03:17
Powód edycji: [erix] przeniosłem
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przecież pisze jak byk:
Cytat ...or an open_basedir is set http://www.phpbuilder.com/board/showthread.php?t=10311331 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest napisane jak coś, a byk nie pisze
ale jak to naprawić? Ten post edytował jarmiar 14.07.2009, 12:29:00 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
jest napisane jak coś, a byk nie pisze ![]() ![]() ale jak to naprawić? Najpierw przeczytaj to, co znajduje się pod linkiem, który ci podałem. Jeżeli to nie pomoże to przynajmniej będziesz miał jakiś punkt zaczepienia w dalszych poszukiwaniach rozwiązania problemu. |
|
|
![]()
|
|
ale to jest tylko warning, czyli dane zostały wysłane? dobrze mniemam?
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale to jest tylko warning, czyli dane zostały wysłane? dobrze mniemam? ![]() Przeczytaj najpierw ten link... albo najlepiej wpisz treść błędu w inputa Google -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:55 |