![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam prosze o jakie spodstawy php-u wsystke przydatne skrypty skruty i inne co mi pomoze to zrozumiec i napisac proste skrypty. z gory dzieki . pozdro
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak już utworzyłeś temat życzeń, no to ja zażyczę sobie żeby jakiś moderator usunął ten temat, a ciebie najlepiej wynagrodził banem stałym... (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
po 1. Używaj google 2. Używaj wyszukiwarki formowej 3. Nie php-u a PHP 4. Wróć jak się ogarniesz |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Pierwsza lektura którą Ci polecam, to regulamin tego forum. Nie pomoże Ci on co prawda w programowaniu, ale na pewno pomoże Ci w utrzymaniu dobrych relacji z moderatorami.
Drugą lekturą będzie oczywiście słownik ortograficzny, bo na chwile obecną Twoją umiejętność programowania w języku polskim oceniam na bardzo niską. Wracjąc do pierwotnego tematu, polecam Ci oczywiście manual. P.S. Po przeczytaniu pierwszej lektury popraw tytuł, aby był zgodny z regulaminem. EDIT: Byłbym zapomniał. Pozdro, ziom, YO. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A ja polecam przypiety temat, ktory znajduje sie w dziale przedszkole, od którego to musisz zaczac a nie dzial PHP.
Temam przenosze i zamykam. A ty przeczytaj kilka kursu z php ktorych w necie jest masa. Jak juz bedziesz mial konkretny problem to wtedy wróc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:52 |