![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otoz mam taki problem. z jednej strony pobieram tablice Getem i jest ok robiac to tak na tejs tronie:
nastepnie z tej strony gdzierowniez mam formularz, znow wysylam dane getem, problem w tym ze nie wiem jak znow ta pobrana tablice wyslac... chcialem to co pobralem do $tab umiescic w schowanym formularzu i pobrac to ponownie przy wysylaniu getem obecnego formularza...
niestety zamysl zly, bo mam jeno array wysylane a nie wiem jak to zrobic zeby to byla tablica pozdawiam Ten post edytował gojira 28.11.2007, 10:36:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamysł nie jest zły, tylko w wykonaniu brakuje jednego małego cwancyka. zrób tak:
i potem po stronie skryptu odbierającego:
powinno działać, jeśli nie zadziałą to najprawdopodobniej będziesz musiał się pobawić z escejpowaniem cydzysłowi. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche to zakrecone
![]() widzisz bo ja robie tak. mam
ale robiac tak jak powiedziales, nie moge uzyc tego $tab w powyzszym kodzie;/ poniewaz nie zwraca mi pelnej nazwy z tablicy a tylko litere |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem, że ten powyższy kod to jest kod, który odbiera dane już po zserializowaniu funkcją serialize(), bo jeśli tak to masz błąd:
-- update Po za tym wydaje mi się, że masz błąd logiczny w tym swoim kodzie, ponieważ w zmiennej $cos jest zawsze ostatnia wartość z tablicy $tab, więc można to zastąpić inną szybszym skryptem. Ten post edytował Cezar708 28.11.2007, 11:10:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:21 |