![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, piszę bo już mi się pomysły kończą a podejrzewam, że rozwiązanie jest banalne.
Mam formularz dodawania strony do katalogu, po dodaniu zpapisuje mi dane i teraz muszę jakoś zrobić header location na strone dotpaya z odpowiednim kodem i informacjami, nie ma problemu jeśli bym chciał stworzyć osobny formularz do płatności, jednak wymaga się odemnie, aby po dodaniu strony do katalogu przekierunkował na stronę paypala w celu zapłaty , i tutaj pojawia się mój problem. Jak wysłać dane które wpisuje sobie do formularza normlanie np typ konta, wartosc, walute, w linku tak aby paypal odczytał to poprawnie? -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę namieszałeś. Dotpaya czy paypala w końcu ?
Poza tym, nie wiem jak inni, ale ja średnio rozumiem. Do payapala wysyłasz po po prostu dane postem. Zrób sobie ukryty formularz i automatyczny submit w js. -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ups proszę o wybaczenie
![]() No właśnie chodzi mi o to czy istnieje jakaś alternatywna do zrobienia w ten sposób ukrytego formularza ? Bo jeśli nie to peter to petter dałeś mi info jak to zrobić, ale właśnie tego chciałem uniknąć -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod http://www.uw-team.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=8081&start=0 tutaj jest coś o wysyłaniu danych POST poprzez skrypt. Ale nie wiem czy tak się da -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Podziękować
![]() ![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej a nie łatwiej Ci będzie zrobić to w taki sposób, że w php dasz echo
Dzięki temu automatycznie Ci wyśle formularz do pp ![]() -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
@up
Jakbyś czytał temat, wiedziałbyś, że taki pomysł już był przeze mnie zaproponowany i autor już go znał ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:18 |