![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem coś takiego: link, ale jakoś nie za bardzo wiem jak tego użyć... Chodzi mi o samo zalogowanie się za pomocą danego numeru i hasła, wysłanie wiadomości na numer XXX oraz rozłączenie się. Barszo proszę o wyjaśnienie jak to zrobić, z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zniosę, ale lenistwa nie.
Cytat Chodzi mi o samo zalogowanie się za pomocą danego numeru i hasła a w skrypcie:
Cytat wysłanie wiadomości na numer XXX j.w
Cytat rozłączenie się.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już to znalazłem dawno, tylko mi nie działa
![]()
co robie nie tak powiedzcie ^^ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już to znalazłem dawno, tylko mi nie działa ![]()
co robie nie tak powiedzcie ^^ Prawdopodobnie za dużo JAVY ![]() W php to się robi inaczej.
|
|
|
![]()
|
|
o dzięki wielkie teraz już prawie działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie zajrzałeś nawet do funkcji disconnect() przed napisaniem tej linijki kodu. Zauważ że nie zwraca ona żadnej wartości, więc zawsze zostanie wykonany ten die(). -------------------- dmx512
|
|
|
![]()
|
|
aha no tak
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:26 |