![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko jest spoko jesli wyswietlam bez while jeden rekord, kiedy dodaje while strona łąduje sie ładuje pola w bazie: nfid nid files fsize co to moze być? Ten post edytował lucks 7.07.2006, 10:12:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę dopisać temat wątku. Same tagi sa zbyt ogólne i nic nie mowią o poruszanym problemie.
2. Nawaliłeś małp i nie ma co się dziwić ze coś nie działa i niewiadomo dlaczego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Napisz kod po ludzku, postaraj się o jakieś debuggowanie.
I teraz wstawiając:
w skrypt możesz znaleść błąd, komunikat, coś co pozwoli Ci zlokalizować problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wykonuj w pętli zapytania, bo ci się while nigdy nie skończy. Zapytanie wykonaj wcześniej a w warunku while daj tylko wywołanie mysql_fetch_array.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko o to chodziło, temat to z pospiechu sorki, a małpy i tak nie mają znaczenia bo serwer mi nic nie wyswietla
w kadym razie dzięki wielkie ok jeszce jedno pytanie mam takie zapytanie
dodałem tylko przetargi.nid, jest to klucz tej tabeli, niestety zmienna
cały czas jest pusta, kiedy wstawiam inną kolumne np gid to wszystko jest ok |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
problem polega na tym ze ja musze to do szablonu przesłas echo nic mi nie wyswietli, ale zaraz sprawdzę, wartosci są na 100% to jest klucz tabeli...
[edit] nie ma wogole elementu w tablicy zaczyna sie od
itd a piwinno być jeszcze
moze to kwestia tego zapytania? Ten post edytował lucks 7.07.2006, 11:57:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:24 |