![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem ze skryptem do sortowania i wyświetlania rekordów na stronie oto kod: Kod <?php $connect = mysql_connect('a', 'a', 'a')or die ('Nie można połączyć z bazą danych'); mysql_select_db('b', $connect)or die ('Nie można wybrać bazy'); $zapytanie = "SELECT * FROM log WHERE imie LIKE \"%a\" ORDER BY DESC"; $wykonaj = mysql_query($zaptanie); $znaleziono = mysql_num_rows($wykonaj); if ($znaleziono == "0") { print "Nie znaleziono żadnego recordu"; } else { print "Znaleziono $znaleziono rek .<br><br>"; } while ($row = mysql_fetch_array($wykonaj)) { print "Imie zwodnika: <b>".$row['imie']." </b>"; } ?> wiecie może co jest źle? POZDRAWIAM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to znaczy jaki problem?
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj
i zobacz czy coś ci wywali -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
wyskakuje: Query was empty
alt w bazie są rekordy spelniające to kryterium |
|
|
![]()
|
|
Tu masz blad:
zamiast:
daj
|
|
![]()
|
|
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DESC' at line 1
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
DZIAŁA THX cornholio666
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:31 |