![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobje formularz ...... ktory przesyla dane do tego pliku PHP:
Chodzi o 6 liunike mam tam takie cos :
to oznacza i dziala tak ze jezeli pole IMIE i EMAIL zostaną puste formularz nie przesle danych do bazy mysql no i dziala ale jak zrobić zebyo zostawieniu pustego pola Email i imie Wyswietlal sie napis : Prosze wpisac tekst w pola Email i Imie ... bo narazie wyskakuje BIAŁE TŁO ? .. prosze o pomoc moze echo ? Ten post edytował luzak124 20.08.2007, 11:05:24 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak możesz to zrobić. A przede wszystkim proponuję zastosować Javascript i walidację formularzy. Dzięki temu nie będziesz musiał przeładowywać strony i zaoszczędzisz na wydajności. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jak robje w JS to wyskakuje BŁad ze nie uzupelnilem tego i tego pola klikam Ok i wysyla pusty formularz
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to masz bład w JS:)
Wklej kod, prawdopoodbnie brakuje Ci w treści funkcji w JS -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grzyw mam prozbe
![]() ![]() arse error: syntax error, unexpected T_ELSE pewnie cos zle dodalem .... Ten post edytował luzak124 20.08.2007, 11:20:26 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:50 |