![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam taki kod i cos mi nie wychodzi z & i nie wiem jak to dalej zrobic :]
to przechodzi do aaa i pisze rekord o id został skasowany ale nie kasuje go :] co robie zle ![]() -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
Z poprzednich wątków powinieneś się czegoś nauczyć ... a mianowicie korzystania z $_POST i $_GET. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To samo.
tylko strona się odświeża eh wiem cos powinien się nauczyć ale jakoś zawsze $_POST używam :] ale nie kasuję musiałem tak przerobic jak napisał jak ty to bład był problem juz naprawiłem ![]() Ten post edytował kt1 25.02.2007, 09:22:31 -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To samo. tylko strona się odświeża eh wiem cos powinien się nauczyć ale jakoś zawsze $_POST używam :] No ale w zapytaniu nie miałeś $_GET więc nie wiem gdzie tu nauka. musiałem tak przerobic jak napisał jak ty to bład był Ja tam może się nie znam ale zrobiłbym tak tego linka:
Mały szczegół a cieszy. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
no spoko
![]() dzięki za podpowiedz. -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:05 |