![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Latwo sie dmyslic o co chodzi. Kolega wystawil podobny temat, ale nie uzyskal tego co chcial. Czy moglby ktos wystawic taki skrypt? (Chodzi oczywiscie o skrypt pracy takiej jak w grach typu battlekngiht, bitefight, wykorzystywane tez przy budowaniu w ogame, plemionach, czy space-elite) Skrypt moze pochodzic z jakiejs gry i byc uzupelniony o zapytania i tak to wyczyszcze i napisze swoje. Moze byc tez "goły" z samym js, czy co tam trzeba
![]() przy okazji to skrypt w js z battleknight (nie wiem jakie znaczniki wiec dam w html)
Czy moze mi ktos powiedziec chociaz co zrobic, aby ten skrypt zaczal dzialac na mojej stronie? -------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie funkcje Javascript mogą być wywoływane na 2 sposoby, albo przez sam kod, albo przez jakąś akcje. Co zrobić,żeby to działało ? Hym po pierwsze brakuje Ci plików jak widzisz w tym skrypcie wykorzystane są jeszcze pliki pomocnicze
np. A co do uruchomienia funkcji. Przykład
nie pamiętam czy to było onPress czy co, sprawdź sobie gdzieś. -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
onClick
![]() -------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh... no dobra to w tym mi pomogliscie, ale wciaz jest ten problem, ze kod js moge sobie podwalic z battleknighta, ale swoich plikow mi nie dadza "za ladne oczy"... nie moglby ktos jednak pokazac mi takiego skryptu w js? ale tak zebym MÓGŁ go uzyc?
-------------------- Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...
Lepiej milczeć i wydać się głupim, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:39 |