![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to jest odpowiedni dział ...
chcialbym znalezc skrypt ktory pasowal by do mojej strony... mam na mysli logowanie...z wlaczeniem bazy mysql chodzi mi o to zeby skrypt byl pomiedzy innymi skryptami i zeby byl razem 1 formularz do logowania szukalem sam, ale nic mi nie dziala..jesli ktos znajdzioe strone z czyms takim to prosze o linka np . taki
i nie wiem jak wstawic forumlarz do tego . prosze o szybka pomoc ;p Ten post edytował micgok 19.10.2007, 14:02:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2007 Skąd: http://localhost/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale o co ci chodzi o formularz gdzie się wpisuje dane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej sprawdzać poprawność hasła poza zapytaniem SQL.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no chodzi mi o to jak sformatować ten kod żeby do niego wstawić formularz logowania i zeby po zalogowaniu przenosiło mnie np do panelu aministracyjnego ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no ale jak to wstawic do tego caelgo skryptu i jeszcze zeby po tem mnie do strony amin.php przekierowywalo takiej do ktorej tylko ja moge wchodzic
sb helps ? . |
|
|
-Eirik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Podepnę się pod ten wątek, żeby nie tworzyć zbędnych tematów.
Problem z formularzem logowania mam taki, że chcę aby po naciśnięciu submita uruchomiła się strona, nazwijmy to powitalna, ale tylko po prawidłowym logowaniu (tzn. istniejący login ze zgodnym hasłem). Jeśli wpiszę nazwę tej strony w action formularza, to ta strona pokaże sie bez względu na to, czy logowanie było zakończone sukcesem czy nie. Jak mogę zdefiniować formularz, żeby przejście do nowej strony wykonało sie tylko przy dobrym logowaniu? Jak to zrozumiem, to już mi pójdzie łatwiej i nie będę tyle pytał ![]() mój kod:
Może coś zamiast
Tak wiem, że nie ma szyfrowania, ale to dołożę później, na razie usiłuję poznać zasady (które będą potem zobowiązywały ;-))) |
|
|
-Eirik- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:43 |