![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem dziś rano takie cos i chciałbym się dowiedzieć czy moze czegoś przypadkiem nie przeoczyłem. Jesli nie to po niewielkich modyfikacjach ta klasa nadaje sie do backupowania bazy danych. Pozdrawiam.
Ten post edytował Black-Berry 31.07.2007, 10:52:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Hmmm, po co wyważać otwarte drzwi? mysqldump...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo nie zawsze jest dostęp do mysql_dumpa, czy phpmyadmin'a (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza tym jak połaczysz to sobie z wczytywaniem bazy to masz opcję load/save i mozesz sie bawic na rózne sposoby ze sronka bez obawy ze cos zepsujesz a co najwazniejsze wszystko jednym kliknięciem. Świetna sprawa, polecam napisanie takiego skryptu. Mój jest chyba raczej średniawy ale będe nad nim pewnie jeszcze z kilka dni siedział. Byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki. Pozdrawiam:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:45 |