![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala mi taki komunikat
Parse error: syntax error, unexpected T_NEW in /mnt/storage2/vhosts/html/funkcje_bazy.php on line 7 tu jest kod: <?php function lacz_bd() { $wynik = new mysqli('localhost', 'sql_ar0o', 'reject', 'sql_ar0o_ksiazka'); if (!$wynik) throw new Exception('Polaczenie z serverem bazy danych nie powiodlo sie'); else return $wynik; } ?> Moze ktos wie w czym problem ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może na serwerze nie masz czegoś zainstalowanego?
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy po prostu źle przepisałes kod czy tego nie masz, ale po warunku if () dajesz nawias klamrowy {} w ktorym dajesz wykonanie jeżeli warunek jest spełiony
sprawdź tez nazwy funkcji -------------------- ..:: wiNNing is NOT everything. . . aTTitude IS ::..
MAGma.photoGallery |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala mi taki komunikat Parse error: syntax error, unexpected T_NEW in /mnt/storage2/vhosts/html/funkcje_bazy.php on line 7 tu jest kod: <?php function lacz_bd() { $wynik = new mysqli('localhost', 'sql_ar0o', 'reject', 'sql_ar0o_ksiazka'); if (!$wynik) throw new Exception('Polaczenie z serverem bazy danych nie powiodlo sie'); else return $wynik; } ?> Moze ktos wie w czym problem ? ![]() Jaką masz wersję PHP na serwerze a jaką na kompie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@matr0x w pełni zgadzam się z Danone'em. Wg mnie coś tutaj kręcisz bo ten kod nie ma prawa działać.
-------------------- this world means nothing
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze o cos takiego Ci chodzilo ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze o cos takiego Ci chodzilo ![]() ![]() Nie wiem co wy chcecie od tego new mysqli... Przecież tak samo jest nawet w dokumentacji php: http://pl2.php.net/manual/en/function.mysqli-connect.php Chyba, że kolega korzysta ze starej wersji php w której nie ma new... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiscie gress ta wersja php ktora mialem na kompie byla nowsza wiec na serwerze te funkcje nie mialy prawa chodzic;) ale wałek..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:45 |