![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na zaliczenie przedmiotu mam za implementować wypożyczalnie filmów dvd. Już mam prawie z kończoną, ale jest pewien problem gdyż nie mogę umieścić zamówienia w bazie danych. Mam już napisaną funkcje ale coś jest z nią nie tak. Zalogowany użytkownik może akceptowac swoje zamówienie i jest wywoływana funkcja "umiesc_zamowienie". Dane klienta mają być pobierane z sessi po jego id. i wydaje mi sie ze w tym tkwi problem. Proszę o pomoc!
Struktura tabeli klient
Struktura tabeli wypozyczenie
Struktura tabeli produkty
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest tak beznadziejnie napisany, że nawalić może praktycznie wszystko. MySQL nie zgłasza Ci błędów? Próbujesz używać transakcji na tabelach MyISAM - sam sobie odpowiedz czy to ma sens...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam pomocy a nie krytyki, dopiero sie ucze pisać w php, to jak twoim zdanie kod powinien wyglądać?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:16 |