![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hi, mam problem otóż zapytanie coś oszukuje, wyciąga dane, których nie powinno.
To zapytanie wyciąga mi rekordy nawet ze statusem 1, z datą nie ma problemu.
Z tym jest taki problem, że wywala taki error: Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\WebServ\httpd\deska\imprezy.php on line 122 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\WebServ\httpd\deska\imprezy.php on line 124 Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
war1 and war2 or war3 - bedzie prawdą gdy:
war1 i war2 będą true lub war3 bedzie true Ty chyba miales na mysli: war1 and (war2 or war3) - bedzie prawdą gdy: war1 i (war2 bedzie true lub war2 bedzie true) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fajnie wiedzieć co ja miałem na myśli.. jednak pytam jak się pozbyć tych błędów.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czlowieku, troche pokory, wlasnie ci kolega przedstawil jak rozwiazac masz swoj problem... ale musisz sam pomyslec. Polecam przyjrzec sie swoim warunkom logicznym, dowiedziec sie jak wyglada kolejnosc ich rozpatrywania i kiedy dany warunek jest prawdziwy a kiedy nie, a przede wszystkim uwazniej czytac to co pisza inni.
-------------------- "Was that it?" - Ertai
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:27 |