![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaczne od tego że mam plik:
Mój kłopot dotyczy zapytania a raczej paramatrów zapytania
Z Powyższym pytaniem jest wszystko OK. Ale jeżeli zrobie tak:
Drugi muj kłopot polega na poniższym formularzu. Prosił bym o podpowiedź, jak zrobicć by w pliku pzam.php odebrać dane z: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale jeżeli zrobie tak:
Jaki błąd wyskakuje? Jaki masz problem z tym zapytaniem? Zrób:
i napisz nam co wyświetliło. Cytat Drugi muj kłopot polega na poniższym formularzu. Prosił bym o podpowiedź, jak..... w pliku pzam.php daj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zwraca mi bląd:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/h/ahb/robota/test1.php on line 51 (w przypadku opisywanym wyżej to : 19) Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/h/ahb/robota/test1.php on line 52 (20) Co do drugiego to nie bardzo. Ponieważ gdy rysuje kilka lini (<tr> </tr>) to $_POST['n] zawiera wartośc tylko dla ostaniej lini. Wygląda to mniej więcej tak: <XXX>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] => <YYY>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] => <XXX>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] =>12345 I nie wiem jak zrobić by w kolejnym pliku (do którego odwołuje sie formularz) mógł odebrać $_POST['n'] np z 2 lini. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zwraca mi bląd: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/h/ahb/robota/test1.php on line 51 (w przypadku opisywanym wyżej to : 19) Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/h/ahb/robota/test1.php on line 52 (20) Tak, ale co wyświetla Ci:
Cytat Ponieważ gdy rysuje kilka lini (<tr> </tr>) to $_POST['n] zawiera wartośc tylko dla ostaniej lini. Wygląda to mniej więcej tak: <XXX>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] => <YYY>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] => <XXX>---<12345>---[Buton] - jesli wybiore tego butona $_POST['n'] =>12345 I nie wiem jak zrobić by w kolejnym pliku (do którego odwołuje sie formularz) mógł odebrać $_POST['n'] np z 2 lini. Nie da rady tak - każdego inputa musisz nazwać inaczej: |
|
|
![]()
|
|
Zwraca mi Array ( )
Tak jakby nie pobierał niczego. Ale to nie możliwe bo phpMyAdmin robie to samo zwraca mi rekordy. A tu nie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:11 |