![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SEND.PHP
Jeśli ma ktoś pomysł jak to naprawić to będę wdzięczny. Pozdrawiam Ten post edytował elementh 27.10.2010, 08:51:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie radzą czyli co? Podaj objawy.
KONIECZNIE przeczytaj ten temat zanim napiszesz kolejny post Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosuj się do podanym tam porad ps: co wg. ciebie robi ten kod: if(isset('[insert_form]')) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie radzą czyli co? Podaj objawy. Objawy: Po wcisnieciu insert w adresie strony pojawiaja sie wprowadzone zmienne a formularz sie resetuje. ps: co wg. ciebie robi ten kod: if(isset('[insert_form]')) ? Wg. mnie wprowadza dane do bazy. |
|
|
![]()
|
|
chodzi mi dokladnie o linijkę
if(isset('[insert_form]')) Co ona wg. Ciebie robi. Czy naprawdę wg. ciebie IF wprowadza dane do bazy? No nie sądze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PONAWIAM prośbę: Zastosuj się do wszystkich rad umieszczonych w linku co ci dalem. Twoj kod pluje błędem a ty go nie widzisz. Następny post bez zastosowania wszystkich porad zaskutkuje zamknięciem tematu - dla Twojego dobra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Poprawiony post:
INDEX.PHP[/] [b]SEND.PHP
Cytat chodzi mi dokladnie o linijkę if(isset('[insert_form]')) Co ona wg. Ciebie robi. Czy naprawdę wg. ciebie IF wprowadza dane do bazy? No nie sądze. Sam nie wiem. Gdzies to znalazlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dodac w indexie method post a potem if(isset('$POST')) w send.php (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cytat Sam nie wiem. Gdzies to znalazlem Kurka, znalazles jakieś cos, nie wiesz co to robi, ale wstawiasz bo fajnie wyglada....Cytat potem if(isset('$POST')) w send.php Kolejne pytanie:a co wg. ciebie będzie robił ten kod: if(isset('$POST')) ? Weź przeczytaj podstawowy kurs php bo siedzisz na banalnych rzeczach, nie wiesz co piszesz w podstawowej kwestii. To wszystko masz wyjaśnione w kursach dostępnych za darmo. ps: przenosze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.08.2025 - 07:31 |