![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z jedną funkcją.
Wywołanie funkcji wygląda następująco:
Jest tu też zawarta funkcja dodaj, która działa bez zarzutu. Na wypadek jakby było potrzebne, oto kod tej funkcji:
Próba wywołania następującego zapytania w bazie danych kończy się sukcesem:
Niestety wywołanie funkcji php nie zwiększa liczby sztuk. Zostawia ją nietkniętą. Czy może mi ktoś wyjaśnić gdzie leży błąd? Czy jest to składnia funkcji, czy może jej wywołanie? Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'liczba_sztuk' = `liczba_sztuk` + 1 ...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nadal nie działa.
Próbowałem jeszcze na takie sposoby:
Może pomogą następujące informacje o typach pól: id_ksiazki - int(11) id_sesji - varchar(100) liczba_sztuk - int(11) Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[...]
[...] Zobacz to: `id_ksiazki` = ".$idKsiazki." ![]() a to: 'id_sesji' = '".$idSesji."' -------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:41 |