![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów.
Mój kod PHP wygląda następująco:
Otrzymuję taki wynik:
Potrzebuję zaimportować każdą powyższą wartość jako osobna zmienną (opcja jest dowolna). Chcę się odwołać do każdej z tych wartości finalnie funkcją "GET" w C#. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak rozumiem masz jakieś rozwiązanie na przekazanie swojej tablicy do C# ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak rozumiem masz jakieś rozwiązanie na przekazanie swojej tablicy do C# ? Owszem, wszystko działa bardzo dobrze jeśli chodzi o C#. Jedynie co potrzebuję to każda powyższa wartość pobierana z tabeli w odrębnej zmiennej PHP (opcja dowolna), abym mógł łatwo się do każdej z wartości odwołać. Tak myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest tablica. Np.
itd. W tej samej kolejności jak wartości wyświetlają się po spacji, tylko nie potrafię sobie z tym poradzić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 02:57 |