![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki oto problem.
Mam prosta baze danych zawierajaca jedna tabele "plyty" z kolumnami wykonawca, album i cena. Potrzebuje zrobic stronke, na ktorej bedzie się wyswietlala zwartosc tej tabeli, ale nie wiem jak po polaczeniu z baza i wykananiu zapytania wydrukowac na stronie te dane. Potraktowalem wynik zapytania jako dwuwymiarowa tablice asocjacyjna, ale jak chcialem ja wyswietlic to mi nic nie wyskoczylo. Polaczenie z baza raczej sie powiodlo bo nie zwrocilo mi zadnego bledu, ale teraz juz sam nie wiem gdzie tkwi blad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fatal error: Unknown function: mysgl_errno() in /home/sline/public_html/plyty.php on line 11
Coś takiego mi wyskakuje jak chcialem wprowadzic funkcje mysgl errno, co by się przekonac czy w ogóle się z bazą mogę połączyc, no i właśnie nie wiem dlaczego, a może ja w ogóle nie mam czegoś skonfigurowanego? ![]() ![]() ![]() Dodam, ze nie pracuje na kompie tylko bezposrednio na serwerze, na ktorym mam baze i stronke. Cos tam gdzies czytalem, ze trzeba zmienic w pliku php.ini jakis tam srednik, ale ja go nie mam, znaczy tego pliku. W ogole juz sie pogubilem w tym wszystkim ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
q!=g
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował nexis 20.03.2007, 10:42:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki - pomogło
![]() A z tym g to lipa, nie zauważyłem - obciach |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:58 |