![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2007 Skąd: Gorzów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie wiem czemu ale cały kod php wywala mi na html w przeglądarce... nie wiem czemu tak się dzieje... załączam stronę (http://gipfel.nazwa.pl/test/admin/page/addcaltalog.php) oraz podaję kod źródłowy... Co tu jest nie tak?
Pozdrawiam! Ten post edytował serv 20.01.2007, 13:59:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu ci brakuje srednika a jak bys nie zauwazyl to tylko czesc kodu ci wywala zobacz od ktorego momentu i przeanalizuj to jeszcze raz -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I masz zamieszane coś z cudzysłowami, widać po kolorowaniu kodu.
Na pewno brakuje w 71 lini w zapytaniu. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Skąd: świat astralny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oprócz tego najlepiej zdjąć @ z mysql_query na czas testów.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2007 Skąd: Gorzów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to co zauważyłem to poprawiłem... jednak problem występuje nadal... kod w pierwszym poście zaaktualizowałem.
a i co da ściagnięcie @ z mysql_query? Ten post edytował serv 20.01.2007, 12:07:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jeżeli poprawiłeś kod w pierwszym poście to dalej brakuje tam cudzysłowów.
-------------------- 404
|
|
|
![]() ![]()
|
|
nie wiem... ale nie moge się doszukać kolejnych błędów w kodzie... wydaje mi się że wszystko jest ok... czy ktoś by mógł się temu dokładnie przyglądnąć? byłbym wdzięczny... bo siedze nad tym już od wczoraj wieczorem przez całą noc i nie wiem co jest nie tak...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj tak
i zobacz co ci pokaze -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
nadal nic... aktualnie skrypt wygląda tak:
Tylko nie jestem pewien czy dobrze wstawiłem kolegi skrypt... |
|
|
![]()
|
|
usun "malpe" przed mysql_query
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze ten "kombinowany" else od 65 - 94 jest niepoprawny Ten post edytował maryaan 20.01.2007, 13:53:41 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poprawić temat wątku zgodnie z zasadami forum.
|
|
|
![]()
|
|
Błędów było więcej, oto kilka z nich pozaznaczanych na poprawnym ( działajacym kodzie ). Przez działajacy rozumiem taki, że w podglądzie źródła strony nie widze kodu php co działo się jak zrobiłem na stronie podanej przez Ciebie w pierwszym poście.
-------------------- 404
|
|
|
![]() ![]()
|
|
niestety w dalszym ciągu nic nie działa...
nie wiem czy to ma coś do tego... ale ramki nic w tym nie powinny przeszkadzać... jakby co to daje linka do poprawnej strony ze skryptem... ale g mnie to nie ma znaczenia... skrypt niedziałający znajduje się w katalog -> dodaj produkt http://gipfel.nazwa.pl/test/admin/ |
|
|
![]()
|
|
Skopiowałeś dokładnie mój kod
![]() ![]() -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Dziś kod troche uprościłem usuwając zbędne fukcje... kod wygląda tak:
Tylko nie wiem co dalej bo kod php nie pokazuje sjuż się na html ale dane nie są wprowadzane do bazy danych... Występuje błąd... Cytat Podany w zapytaniu URL /test/admin/page/<?php%20echo%20$_SERVER['PHP_SELF'];%20?> nie został odnaleziony na tym serwerze.
Ten post edytował serv 21.01.2007, 11:57:23 |
|
|
![]()
|
|
A wpisz zamiast
normalny adres pliku z palca, czyli:
-------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:24 |