![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę bo nie mam kompletnie pojęcia jak to zrobić, mam w panelu admina opcję edycji sondy (to chyba normalne
![]() np. mam tak przed edycją: Cytat Pytanie 1: Co słychać Odp 1: ok Odp 2: tak sobie Odp 3: źle po edycji Cytat Pytanie 1: Co słychać Odp 1: ok Odp 2: tak sobie Odp 3: bywało lepiej Odp 4: źle Odp 5: nie pytaj struktura bazy danych wygląda tak tablica poll Cytat ID | Pytanie | Rozpoczeta | Zakonczona tablica poll_answers Cytat ID | ID_Pytania | Pytanie | Glosow pozdrawiam Ten post edytował Lee 21.08.2006, 20:08:40 -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a te ktore sa sie nie zmienia ![]() mozna tak, prawda? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ale nieważne mam taki kod
i prawie działa, gdyby nie to, że nawet nie kapuje co nim chciałem osiągnąć, może jest dobry tylko gdzieś się pomyliłem ? jak jest zły to podajcie jak powinien wyglądąc dobry bo wyjde z siebie ![]() p.s: te $this -> są bo to w klasie mam ![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:19 |