![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, posiadam skrypt "ankietowy" i chciałbym go zmienić do poziomu takiego głosowania jak na tej stronie: http://www.jestemprzeciwacta.pl/
W tej chwili to działa tak, że po kliknięciu przycisku, dodaje się do bazy i na pasku stanu ale procentowo. Chodzi mi natomiast by tylko i wyłącznie pokazywało liczbę głosów i tak na pasku pokazywało (przyjmijmy, że 100% to będzie 50 000 głosów) oraz pobierało dane z pola tekstowego i wysyłało mailem (ale nie o przesyłanie mi chodzi bo to mam gotowe). Na tej stronie przykładowej to chyba działa tak, że powiedzmy jak głos odda 3000 osób to przelicza ile to jest procent z 500 000 i wtedy to się równa szerokości paska. Tylko nie wiem jak to napisać ![]() Poniżej obecny kod: dodaj.php
sonda.html zobacz.php
mysql:
aha i jeszcze jedno: czemu wysyła tylko jak w buttonie jest value=1, natomiast jak ustawię na "wyślij" nie działa, czy to trzeba przepuścić przez tablicę asocjacyjną, nie wiem jak to zmienić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:06 |