![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moje pierwsze starcie z sesjami i już mam problem... próbuję zrobić koszyk na zakupy ale produkty nie są do niego dodawane. nie wyświetlają się żadne błędy więc dodałem sobie teksty żebym wiedział co wykonuje skrypt. niezależnie z jakim parametrem $dodaj wchodzę na stronę koszyka to zawsze wyświetla się "dodanie nowego produktu"
zaraz potem jest wyświetlanie zawartości koszyka i cały czas wyświetla że jest pusty:
Ten post edytował Arek00 20.05.2006, 18:57:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ten post edytował erix 20.05.2006, 18:51:52 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat //$dodaj jest boolem, a klucz w tym miejscu moze miec tylko 0 lub 1 //zmien to na zmienna, ktora bedzie identyfikowala konkretny produkt @erix a gdzie ci wyszlo ze to jest boolean? Jak dla mnie jest to wlasnie kod produktu. A nawet jakby to bylo tylko 0 lub jeden, to tym bardziej za ktoryms razem powinien trafic ![]() @Arek00 moze pokaz jeszcze skrocona wersje formularza -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurde pisałem wcześniej że problem jest rozwiązany ale wychodzi na to że nie zatwierdziłem edycji posta...
zapomniałem że $_POST['dodaj'] jest tablicą, nie wiem czy da się to skrócić ale teraz początek jest taki:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.05.2025 - 16:19 |