![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak zrobić aby z pliku .txt w którym są zapisane linie tekstu ale czasami pomiędzy nimi jest enter jak skasować te "entery" skryptem w php
![]() -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam zamiar zamienić cos takiego
"\n" => " " -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam zamiar zamienić cos takiego "\n" => " " A trim Ci nie pomaga ? Ewentualnie możesz po prostu zrobić:
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczytujesz plik, str_replace(), zapis pliku
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
nie wiem jak
![]()
To nie dziła Ten post edytował Rafael6666 12.03.2007, 18:28:51 -------------------- Kompleksowe i profesjonalne tworzenie stron www
|
|
|
![]()
|
|
Podałem Ci tylko przykład, który miał Cię nakierować jak to ma wyglądać, widocznie nie chcę Ci się i oczekujesz gotowego rozwiązania bo jakby nie było wkleiłeś to co napisałem bez patrzenia czy działa
![]() Całość powinna wyglądać tak, jak napisałeś z tym, że str_replace powinno być przypisane do zmiennej, którą potem umieszczasz w drugim argumencie funkcji fwrite. Przeczytaj jeszcze raz: fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual fwrite" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual fread" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual str_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual I kombinuj, tutaj nie dostaniesz gotowego rozwiązania. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 9 Dołączył: 30.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:16 |