![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym stworzyć formualrze w pętli while.
Niestety nie działa. Gdy klikam przycisk nic sie nie dzieje na stornie. Dodam ze tych formualrzy tworzy tyle ile zczyta z bazy. Gdzie jest błąd Ten post edytował pandaci 14.03.2008, 14:45:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
czy naprawde na forum trzeba latac z takimi literowkami:
acton ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie 2 godizny stracone przez głupia literówkę.
Inny problem. Mam kawalek javyscript ktory sprawdza czy wartosc jedna nie jest wieksza od drugiej
I w petli while mam tak jak wyzej kilka formularzy. Dlaczego dany skrypot dziala tylko dla jednego pierwszego formualrza dla innych nie w formie mam dodane
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
przeciez CzyPuste() zawsze dobiera sie do pola o id "d" oraz "i". Zawsze zwroci ci tylko to dane pole.
Musisz dla pol nadawac unikalne id, chocby poprzez dodanie kolejnej liczby a do CzyPuste() przekazywac te liczbe |
|
|
--pandaci-- |
![]()
|
Goście ![]() |
No dobrze ale jeżeli jest drugi formularz to te pola mają taką samą nazwę tylko value się zmienia.
To dlaczego to nie działa. Nie mogę dodać literki bo nie wiem ile będzie tych pól. Pętla while
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie chcesz numerować pól tak jak podpowiedział nospor to ponazywaj formularze i odwołuj sie do pól nie poprzez id a poprzez name ... chociaż to mało skuteczne. Lepiej wykorzystać to co powiedział nospor.
Co do ilości formularzy to łatwo sprawdzić ile ich będzie .. w końcu wyciągasz wyniki z bazy .. czyli mysql_num_rows() zwróci Ci ilość formularzy .. albo można dodać licznik do pętli i zwiększać go o 1 z każdym obrotem. |
|
|
![]()
|
|
Aha. A jak zastosować tą dodatkową cyfrę bądź literę w id w formie i w javie??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 03:37 |