![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam chcialem usunac tabele przez php ale nie wiem jak
czy moze ktos mi powiedziedz dodawałem juz:
chce zeby przy pisaniu tematu usuneła sie ta tabela:) i przy okazji jak zrobic nowa tabele przy uzyciu php mozna z phpbb_topics_watch |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usuwanie tabeli: http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/drop-table.html
dodawanie tabeli: http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/create-table.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ze ja chce w php zeby usuwał mi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
czyzby:
? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no widze ze podstway php sie klaniaja :/ zajrzyj do manuala php funkcja mysql_query() mysql_select_db itd
|
|
|
![]()
|
|
zrobiłem takie cos
lecz chce zeby dodał mi to do konkretnej bazy a on dodaje mi to jako baze:/ jak zrobic aby nie dodawał bazy, lecz tabele do wybranej bazy?? jak robie takie cos
to usuwa prawidłowo z danej bazy chciałbym aby dodał takie cos i dorazy wysylał zapytanie takie INSERT INTO `phpbb_topics_watch` ( topic_id, user_id ) SELECT topic_id, user_id FROM `phpbb_topics`, `phpbb_users` WHERE user_active = 1 ; czytałem juz ten manual ale nie znalazłęm odpowiedz bede wdzieczny za odpowiedz Ten post edytował matx132 25.10.2006, 14:51:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to daj to wszystko co napisałeś w mysql_query.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NA PRZYSZŁOŚĆ:
![]() WSZYSTKIE ZAPYTANIA W php DAJEMY JAKO:
POCZYTAJ DO CHOLERY MANUAL!!!!!!!!!! Nerwy mi puściły po powtórce błędów. Nic się chłopak nie uczy. Przepraszam innych Forumowiczów. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
ok juz wszytsko zrobiłme:)
no prawie:D ale to juz chyba pytanie na forum przema:) lecz sie tutaj tez mozna spytac:) gdy dodaje takie zapytanie
to wszytsko ok dodaje ale nie wysyła e miala po naopisaniu jakiegos postu tylko wyskakuje bład bład ktory wyskakuje to : Ran into problems sending Mail. Response: 550 Invalid recipient: camka@goin.pl w czym jest problem? to bylo robione wsyztsko na localhost jak dałem to na jakis serwer to wyskakuje tylko biała strona dlaczego?? dodałem takie cos
Ten post edytował matx132 25.10.2006, 17:18:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:40 |